top of page

Betrayal at the House on the Hill - Μακριά από τα Σπίτια σε Λόφους!

Έγινε ενημέρωση: 11 Νοε 2019



Συνεχίζουμε τα Horror Review μας προσθέτοντας άλλο ένα παιχνίδι στο Top 10 μας!


Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Betrayal at the House on the Hill, το παιχνίδι με το μυστηριώδες σπίτι όπου η παρέα σας μπαίνει να το εξερευνήσει αλλά τελικά η ιστορία καταλήγει στην τραγωδία της προδοσίας... και το παιχνίδι ξεκινά!



Το Betrayal at the House on the Hill χτίζει γρήγορα την αγωνία και τον ενθουσιασμό καθώς οι παίκτες εξερευνούν την στοιχειωμένη έπαυλη συναντώντας τρομακτικά πλάσματα, καταραμένα φαντάσματα και απόκοσμες φρίκες!

Το παιχνίδι παίζεται από 3 έως 6 παίκτες και η δημιουργία της έπαυλης ξεδιπλώνεται σιγά σιγά στους παίκτες καθώς ψάχνουν την ρίζα της κατάρας!


Δεν ξέρουν όμως ότι ένας από τους παίκτες είναι προδότης και τους έχει φέρει εδώ για τους δικούς του διεστραμμένους λόγους.


Μόλις ο προδότης αποκαλυφθεί τότε ξεκινάει το πραγματικό παιχνίδι καθώς οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούν να επιβιώσουν,ενωμένοι ή ο καθένας για τον εαυτό του !!


Κάθε παρτίδα αποτελεί και μια διαφορετική ιστορία μέσα από το rulebook με τα 50 διαφορετικά σενάρια! Ναι σωστά διαβάσατε! 50! Το παιχνίδι πραγματικά σε βάζει μέσα στο πετσί του ρόλου καθώς σου δίνει ένα rulebook για τους survivors και ένα για τον προδότη που ανάλογα το σενάριο η κάθε πλευρά έχει διαφορετικό στόχο για να νικήσει το παιχνίδι.





Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι φέρει 15 χρόνια στην πλάτη του, και παρόλα αυτά συνεχίζει να κερδίζει την αγάπη του κόσμου και να παίζετε μέχρι τις μέρες μας!!


Με άριστα το 10 το βάζουμε 8 καθώς πιστεύουμε ότι η ποιότητα υλικών τιμής δεν ανταποκρίνεται εντελώς.

Ακόμη ένα ίσως αρνητικό για μερικούς είναι ότι η χρήση της Αγγλικής γλώσσας είναι πολύ σημαντική καθώς υπάρχει αρκετό flavor text αλλά και οι στόχοι των παικτών (survivors, traitor) έχουν αρκετά πραγματάκια που πρέπει να διαβάσουν!!


Τα θετικά του είναι ότι υπάρχουν 50 διαφορετικά σενάρια που δίνουν στο παιχνίδι μεγάλες δυνατότητες σε replay-ability, αλλά αν ακόμη και αυτό δεν είναι αρκετό μπορείτε να αγοράσετε το expansion Betrayal at the House on the Hill - Widow's Walk το οποίο δίνει άλλα 50 σενάρια!!




Τέλος υπάρχει και η νέα έκδοση του,το Betrayal Legacy που δίνει ένα αρκετά μεγάλο one shot σενάριο που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό !!



Φτάσαμε στο τέλος αυτού του Horror Review λοιπόν, ραντεβού στο επόμενο review... και μέχρι τότε καλές παρτίδες και προσοχή τα σπίτια στους λόφους !! 😜😜


Υ.Γ Εάν έχετε παίξει αυτό το παιχνίδι πείτε μας στα σχόλια αν σας άρεσε και πώς ήταν η εμπειρία σας!

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page