top of page

Fury of Dracula - Κυνηγητό σε όλη την Ευρώπη!!

Έγινε ενημέρωση: 22 Νοε 2019



Καλώς ήρθατε παιδιά σε ακόμη ένα άρθρο του Blog μας! Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα παιχνιδάκι που λέγετε Fury of Dracula.... μουαχαχαχαχχαχαχ 🧛 🧛 !!!


Tο παιχνίδι όπως λέει και ο τίτλος του, έχει να κάνει με τον Κόμη Δράκουλα.

Διαδραματίζεται στην Ευρώπη, όπου 4 παίκτες παίρνουν τον ρόλο διάσημων κυνηγών

vampire και ενός παίκτη που παίρνει τον ρόλο του Δράκουλα.



Σκοπός λοιπόν, των κυνηγών είναι να βρουν τον Δράκουλα και να σταματήσουν τα σατανικά του σχέδια...!!

Την ίδια στιγμή, ο κόμης Δράκουλας προσπαθεί να αποφύγει τους κυνηγούς και να εδραιώσει την επιρροή του σε όλη την Ευρώπη, αφήνοντας θανατηφόρες παγίδες και διάφορους αιμοδιψή ακόλουθους που θα κάνουν την έρευνα των κυνηγών έναν σωστό εφιάλτη...!!


Όπως πολύ καλά καταλάβετε είναι ένα παιχνίδι παραπλάνησης (Deduction) και τύπου one versus all.


Το παιχνίδι χωρίζεται σε γύρους. Την ημέρα παίζουν οι κυνηγοί, την νύχτα ξανά παίζουνε οι κυνηγοί. Μετά έρχεται η σειρά του Κόμη Δράκουλα, ο οποίος αφήνει σε μία σειρά, μυστικά κάθε φορά την κάρτα της πόλης απ' όπου έχει περάσει (trails)... με τους κυνηγούς στην ουσία να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιες είναι αυτές οι πόλεις.

Όσο περνάει όμως ο χρόνος, η επιρροή του Κόμη Δράκουλα αυξάνεται στην Ευρώπη και την κυριεύει ολοκληρωτικά μόλις η επιρροή του φτάσει στο επίπεδο 13!

Έτσι οι κυνηγοί δεν έχουνε χρόνο για χάσιμο συνεχίζουν την καταδίωξη μαχόμενοι τις σκοτεινές του δυνάμεις!



Το παιχνίδι έχει την ικανότητα να παιχτεί και με τους Advance κανόνες καθώς προσθέτει μερικά extra πραγματάκια που θα το κάνουν ακόμη ποιο προκλητικό !!


Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να παιχτεί και με 2 παίκτες, όπου σε αυτή την περίπτωση ο ένας παίρνει όλους τους κυνηγούς και ο άλλος κάνει τον Κόμη Δράκουλα.


Το παιχνίδι είναι πραγματικά υπέροχο και ευχάριστο.



Το μόνο του μείον ίσως είναι ο χρόνος διάρκειας του παιχνιδιού που μπορεί να κρατήσει ίσως και 4-5 ώρες, ανάλογα πάντα και με την ταχύτητα των παικτών !! Βάση της εταιρείας όμως ο χρόνος διάρκειας του παιχνιδιού είναι 2-3 ώρες.

Κατά τα άλλα, έχει υπέροχα components καλής ποιότητας, έτοιμες βαμμένες πολύ καλής ποιότητας μινιατούρες και απίστευτο board με πολύ όμορφα χρώματα.


Με άριστα το 10 το βάζουμε 9 καθαρά γιατί συνήθως κρατάει αρκετά η μία παρτίδα.


Ελπίζουμε να πήρατε μια γεύση για το παιχνίδι

....and BEWARE THE Fury of Dracula !!!



Καλές παρτίδες


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page