top of page

Fireball Island: Το νέο - παλιό παιχνίδι που θα σας συναρπάσει!!



Αγαπητοί φίλοι των επιτραπέζιων παιχνιδιών σας καλωσορίζω σήμερα στο πρώτο άρθρο της σελίδας μας με τίτλο Fireball Island: The Curse of Vul-Kar.

Να σας ενημερώσω ότι είναι λίγες οι φορές που έχω γράψει κάποιο άρθρο οπότε θα ήθελα την γνώμη σας στο τέλος !!

Fireball Island λοιπόν, ένας τίτλος που μας πηγαίνει τουλάχιστον τρεις δεκαετίες πίσω όπου τα επιτραπέζια δεν ήταν και τόσο διαδεδομένα αλλά ακόμη και τότε τα απολαμβάναμε όσο και σήμερα.

Μετά από 33 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του στις ΗΠΑ αποφάσισε η Restorasion Games να ξεσκονίσει αυτό το αρχαίο διαμάντι και να το ξανά φέρει στα

τραπέζια μας, πιο μεγάλο, πιο γεμάτο και πιο διασκεδαστικό από ποτέ.

Τέσσερις εξερευνητές τρέχουν μέσα στο νησί ψάχνοντας για θησαυρούς και αρχαία relics.

Προσοχή όμως! Κάθε παίκτης πρέπει να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να μαζέψει τα περισσότερα αλλά να φροντίσει οι αντίπαλοί του να μην την βγάλουν καθαρή.

Μέσα στον γύρο σου μπορείς να παίξεις κάρτες κίνησης και κάρτες αντικειμένων που θα σε βοηθήσουν στην αποστολή σου.

Αλλά κάθε τόσο ο Vul-Kar βλέπει και τιμωρεί τους καταπατητές του νησιού του με ένα τρομερό κατακλυσμό από πύρινες σφαίρες που κυλούν στους διαδρόμους του νησιού...

Μόλις μαζευτούν έως και 3 κάρτες κατακλυσμού οι σφαίρες που κυλάνε από το στόμα του Vul-Kar γίνονται όλο και περισσότερες, μόλις ο βαθμός από πύρινες σφαίρες φτάσει στο φουλ του (4 σφαίρες) τότε οι παίκτες πρέπει να αρχίσουν να τρέχουν προς το ελικοδρόμιο και όπου φύγει φύγει.


Είναι ένα πραγματικό διαμάντι για κάθε συλλογή πιστεύω, ειδικά εάν έχετε παιδάκια (είναι πολύ φαντασμαγορικό) πολύ εύκολο να το μάθετε και αρκετά γρήγορο στο να τελειώσει.


Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και μαζί με τα expansions του επίσης, καθώς ένα από τα 3 expansions(The Last Adventurer) προσθέτει και έναν ακόμη παίκτη (συν μερικά ακόμη καλούδια).

Με άριστα το 10 το βάζουμε 9 και αυτό λόγο του αδύναμου κουτιού που έχει γιατί σε βάθος χρόνου θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.


Αυτά λοιπόν για το Fireball Island ελπίζω να μην σας κούρασα και να απολαύσαμε το άρθρο μας το οποίο έχει σαν στόχο να σας βοηθήσει για μία ποιο εμπεριστατωμένη αγορά.


Καλές παρτίδες, Καλή διασκέδαση !!


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page