top of page

Western Legends! Ένα παιχνίδι που ζει τον τίτλο του ονόματος του.



Κάλως ήρθατε σε ακόμη ένα review από το Mystery Bay, σήμερα σας έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνιδάκι με θεματολογία Western!

To Western Legends είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του. Τρομεροί θρύλοι από την αμερικάνικη άγρια δύση όπως Jesse James, Calamity Jane, Kit Carson και Billy the Kid σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου!


Σκοπός του κάθε παίκτης είναι να οδηγήσει τον χαρακτήρα του να γίνει ο μεγαλύτερος πιστολέρο στην ιστορία του wild west κερδίζοντας Legendary points (victory points)!!

Μπορείς να κερδίσεις αυτούς τους πόντους με διάφορους τρόπους όπως τζογάροντας, μαζεύοντας και πουλώντας χρυσό, κλέβοντας την τράπεζα ή αντιθέτως πολεμώντας τους ληστές και οδηγώντας τα βοοειδή είτε στην αντίπαλη φάρμα είτε στο "σωστό" μέρος...



Μπορείς να επιλέξεις να γίνεις ληστής και να φέρεις το χάος στο far west ή να γίνεις το πιστόλι του νόμου με το να γίνεις Marshall κυνηγώντας τους παρανόμους, οι επιλογές είναι πολλές και ακόμη και αντιφατικές!


Υπέροχα γεγονότα αποκαλύπτωνται καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με έντονο το θέμα του western και υπέροχο Flavor text!


Ακόμη το παιχνίδι έχει κανόνες για ποιο προχωρημένους παίκτες προσθέτοντας μερικά πραγματάκια ακόμη που το κάνουν ακόμη ποιο ενδιαφέρον. Για παιχνίδι με 2 παίκτες, το παιχνίδι προσθέτει έναν χαρακτήρα με το όνομα The man in black ο οποίος κινείται από το παιχνίδι και επηρεάζει τους παίκτες και τον χάρτη με δυνατότητα να χάσουν οι παίκτες από αυτόν!


Με άριστα το 10 το βαθμολογούμε με 10 διότι η σχέση ποιότητας υλικών και τιμής είναι πολύ τίμια και το game-play του άψογο. Επίσης σε ένα παιχνίδι με δυνατότητα 6 παικτών κυλάει αρκετά ευχάριστα και γρήγορα σε σχέση με άλλα παρόμοια παιχνίδια. Οι κανόνες είναι εύκολοι, ευανάγνωστοι, και οι επιλογές για το πως θα παίξεις το παιχνίδι είναι αναρίθμητες!


Η αγορά του παιχνιδιού πιστεύουμε πως δεν θα σας απογοητεύσει. Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτό το review, εάν ναι κάντε ένα Like και ένα comment και πείτε μας εάν το έχετε παίξει!


Καλές παρτίδες



 

Τίτλος: Western Legends

Ηλικία: 14+

Παίκτες: 2-6

Διάρκεια: 60 - 90 λεπτά

Κυκλοφόρησε το 2018

Σχεδιαστής: Hervé Lemaître Artist: Roland MacDonald

Εκδότης: Kolossal Games


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page