top of page

The Awful Orphanage... ένα νέο Horror Επιτραπέζιο Παιχνίδι!

Έγινε ενημέρωση: 12 Νοε 2019



Καλώς ήρθατε αγαπημένοι αναγνώστες σε ακόμη ένα άρθρο του Blog μας!


Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πολύ καινούργιο παιχνίδι με τίτλο "The Awful Orphanage", που θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ένα κρυφό διαμαντάκι στα horror επιτραπέζια καθώς έχει υπέροχους μηχανισμούς και ασυνήθιστο θέμα !!

Το παιχνίδι έτρεξε στο Kickstarter το 2018 και παραδόθηκε στους αγοραστές το 2019

από την εταιρία Workhouse Games. Αυτή την στιγμή τρέχει ακόμη ένα ΚS τους με τίτλο Tales from the Hollow Earth: The Αwful Οrphanage, που σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε μερικά διηγήματα τρόμου και το βασικό παιχνίδι το Awful orphanage.


Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα ορφανοτροφείο του Λονδίνου, όπου η κακιά διευθύντρια Prendergast έχει κάνει μία σκοτεινή συμφωνία με ένα δαιμονικό ον που έχει πάρει την μορφή ανθρώπου, γνωστό ως The Sinister Man το οποίο τρέφεται με την μιζέρια, την απελπισία και τις ψυχές των τρομαγμένων παιδιών που καταλήγουν σε αυτό το καταραμένο μέρος.


Όλοι οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο ενός ορφανού, που το καθένα έχει την δική του ειδική ικανότητα.



Στην αρχή του παιχνιδιού, οι παίκτες παίρνουν μερικά δωμάτια και διαδρόμους και προσπαθούν να φτιάξουν μια διαδρομή από το δωμάτιο τους "The Attic Room" μέχρι το δωμάτιο της διευθύντριας "Ms Prendergast's Office" !!



Μόλις τα καταφέρουν ξεκινάει το παιχνίδι! Μπαίνουν τα πιόνια και ξεκινάει η αναζήτηση ενός Φυλακτού που θα μπορέσει να σπάσει αυτήν την σατανική συμφωνία και να στείλει την Διευθύντρια και τον Sinister Man πίσω στην κόλαση !!!

Όμως, δεν είναι και τόσο εύκολο καθώς το ορφανοτροφείο είναι τεράστιο και πρέπει να αποφύγεις τον Sinister Man, την διευθύντρια Prendergast και το προσωπικό του ορφανοτροφείου...

Το παιχνίδι παίζεται από 1-6 άτομα είναι ευχάριστο και γρήγορο με εύκολους μηχανισμούς που σε βάζουν πολύ στο θέμα του παιχνιδιού.



Είναι για όλα τα γούστα γιατί το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί είτε συνεργατικό, είτε ανταγωνιστικό, είτε solo!


Με άριστα το 10 το βάζουμε 10 γιατί είναι φιλικό προς νέους παίκτες επιτραπέζιων με εύκολους κανόνες, η ποιότητα των tiles είναι απίθανη, οι φιγούρες συναρπαστικές και λεπτομερέστατες και το ταμπλό πανέμορφο.


Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να πάρετε μία γεύση για το παιχνίδι!


... and remember! In the Orphanage you can run... but you can't hide...!!!!


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page